sâmbătă, 4 septembrie 2010

Targ de produse eco si traditionale

Ati fost la Targul de produse Eco si Traditionale de saptamana trecuta?Daca raspunsul este nu, stati linistiti,nu ati pierdut nimic extraordinar. A fost un targ mic,cu maxim 7-8 standuri,cu produse din diferite parti ale tarii si un stand cu produse din Ungaria.
Pe langa nelipsitul Kurtos Kalacs, am mai putut gasi branzeturi,prajituri traditionale din Maramures si nu in ultimul rand Braga (pentru necunoscatori, bautura facuta din tarate,foarte apreciata pe vremuri).
Pe langa acestea,care mi-e una mi s-au parut mai interesante, au mai fost un stand cu diverse lucruri traditionale,cum ar fi cosuri din paie, covoare, diverse articole de imbracaminte facute din lana,obiecte decorative din lemn,un stand cu miere si produse apicole si un stand cu ceaiuri si plante medicinale.Aici erau si ceva pernute umplute cu plante care,cica ,te ajutau sa dormi bine.
Una peste alta, a fost acceptabil targul,ma asteptam sa fie ceva mai mare, cum a fost cel de mestesugari de prin mai,dar probabil nu prea sunt oameni interesati de produse traditionale in oras,mare pacat.






  




                                    
   
 

Niciun comentariu: